Adventskalender THEODOR 2019

€79,95
Omschrijving

Ontdek de 2019-editie van de thee-adventskalender van Maison THEODOR. Parijs staat in de spotlight met deze nieuwe kalender. THEODOR nodigt theeliefhebbers uit voor een wandeling langs de Seine met z’n romantiek, z’n elegantie en heerlijke geurbelevingen. Centraal hierin is een ontroerende brief van de beroemde Mr Eiffel aan zijn jonkvrouw. Een prachtige uitnodiging om met een andere blik naar Parijs te kijken, met tederheid, door liefde en poëzie. Deze adventskalender is HET perfecte thee-cadeau om al voor de kerstdagen de smaken van THEODOR te ontdekken. De kalender bevat heerlijke theeën, kruideninfusies en exclusieve verrassingen. Geef het als cadeau, of… hou de kalender zelf ;-) De vierentwintig vakjes, gevuld met heerlijke smaken, als voorproefje van de komende kerstdagen.

De adventskalender bevat een uitgebreid assortiment van het Huis THEODOR: 50 individueel voorverpakte zakjes met in totaal 19 smaken van THEODOR (verdeeld over geparfumeerde en ongeparfumeerde soorten theeën, kruiden- en fruitmelanges, e.d.), een glazen flacon met 20 gram van één van de creaties van Guillaume Leleu (eigenaar en oprichter van THEODOR), prachtige en exclusieve verrassingen en één kans om een droomreis te winnen naar de bestemming van uw keuze! De kalender bevat een totale waarde van meer dan € 120 aan THEODOR-producten.

Om deze adventskalender 2019 “Christmas in Paris’ nog magischer te maken: één gelukkige theedrinker kan zomaar een reis winnen naar een bestemming die hij/zij zelf bepaald! Hoe? In één van de compartimenten van de kalender vind u een routekaart. Volg de instructies op deze kaart op en wellicht wordt u de winnaar! Let op: niet valsspelen! U moet wachten tot 1 december aanstaande voordat het eerste vakje mag worden opengemaakt ;-)

Let op: de voorraad voor dit product is erg beperkt. Wees er dus snel bij!