26/06/2017 - 15:36
Four Leaves in een nieuw jasje!

(Click HERE for English!)

Geachte bezoeker, trouwe klant en/of thee-fanaat,

Welkom bij de volledig vernieuwde site van Four Leaves. Sinds de sluiting van de winkel aan de Spiegelgracht is er gedurende een jaar hard gewerkt aan een nieuw elan, nieuwe ideeën en een nieuw uiterlijk, die de basis van Four Leaves eer aan doet: excellente producten en uitgebreide product- en achtergrondinformatie.

“Volledig vernieuwd” betekent in dit geval ook echt volledig vernieuwd! Het systeem waarop de nieuwe site werkt is ook aangepakt. Enkele grootscheepse wijzigingen:

  • In de nieuwe webshop zijn alle teksten herzien, herschreven en uitgebreid. Daarnaast is alle productfotografie vernieuwd. Het maakt dat de webshop zelf helemaal is opgefrist!

  • Daarnaast biedt de site ook veel meer achtergrondinformatie over thee, over het Franse ‘Maison THEODOR’ en over Four Leaves. Naast Nederlands is de hele site ook vertaald in het Engels.

  • Belangrijk en echt een innovatie: vanaf nu is de site ook volledig via een mobiel toestel te benaderen. De nieuwe site vormt zich gemakkelijk om voor volledig gebruik via een tablet of mobiele telefoon (wat voorheen niet kon).

  • Contact met Four Leaves wordt nu nog gemakkelijker! Naast de bestaande e-mailadressen is het nu ook mogelijk om bij vragen een Whatsapp-bericht te sturen: +31 (0)6 811 196 98. 

  • De nieuwe site biedt naast iDeal nu ook de mogelijkheid om met een credit card te betalen (Visa, MasterCard, American Express) en via PayPal. (Meer informatie over veilig betalen vindt u HIER).

  • Er wordt gewerkt met een nieuw systeem voor de afhandeling per PostNL. Daarmee konden de verzendkosten voor een regulier pakket iets dalen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om een bestelling te doen die met een brievenbuspakket kan worden toegezonden en ook alle afhaallocaties zijn nog steeds beschikbaar. 

  • Deze brief treft u aan in een magazine-pagina. Vanaf nu kunt u van tijd tot tijd nieuwe artikelen lezen op deze pagina over thee, over nieuwe creaties van THEODOR, over evenementen, over Four Leaves... over van alles dat de ware theegebruiker leuk of interessant kan vinden! Volgt u ons op facebook? De magazine-artikelen worden daar ook aangekondigd.  

Dus: weest welkom, neem een kijkje, neus eens lekker rond en bij vragen ben ik altijd in de buurt!

Hartelijke groet,
Four Leaves 

Wilfried Herijgens


Reacties

Toen ik mijn neus in de theeblikken stak op de Spiegelgracht voelde ik al snel dat mijn nieuwsgierigheid als toevallige passant beloond ging worden; hier wordt echte thee verkocht, met kennis van smaken en liefde voor het ambacht. <br />
De stilistische aanpak van de zaak, de huisstijl, de short van Wilfried maakten het verder af. <br />
Nu, enkele jaren later, zie ik een chronisch doorgegroeide aanpak van het assortiment, service en een website die je als een fysieke winkel laat doorlopen. Ik ruik nog net geen thee. Mijn ervaring met een aantal toptheetjes (Jour J en Privilege bijv.) brengt mij maar tot een conclusie: dit is het referentiepunt van theeminnend Nederland. <br />
Wees gegroet vanuit Limburg.
Theo Mertens - 22/08/2018 - 20:54
Wauw mooie site, heb je met smaak vorm geven! Super sfeer, look and feel helemaal ok&eacute;! Ik krijg als koffie drinker zin in Thee.
Ronald - 07/07/2017 - 00:39
Supermooie site! Ook mobiel goed te bekijken. Nu die champagnethee nog...
Marije - 06/07/2017 - 18:45
Beste lezer,<br />
<br />
Fefeliciteerd met de ontwikkeling van de nieuwe site<br />
Graag ontvang ik de nieuwsbrief<br />
Groet Scarlett Hamers
Scarlett Hamers - 03/07/2017 - 22:18

Laat een reactie achter