29/12/2021 - 13:10
Onze vernieuwde website !

Op de valreep van het nieuwe jaar krijgt Four Leaves een nieuw jasje. Welkom op de vernieuwde website, waar in de afgelopen maanden achter de schermen hard aan is gewerkt. Op deze pagina enkele van deze vernieuwingen:

De eerste opvallende vernieuwing is natuurlijk een prettigere voordeur. De homepage bevat meer doorverwijzingen, een categorie-slider (om meteen bij de juiste thee-categorie uit te komen) en uw laatst bekeken producten zijn gemakkelijk terug te vinden op de homepage. Daarnaast is de performance van de website op een mobiel apparaat (een telefoon of tablet) sterk verbeterd. Het is gemakkelijker om in te loggen en er is een zoekbalk toegevoegd voor gebruik op een mobiel toestel.

Vanaf nu is het mogelijk binnen uw account een eigen verlanglijstje aan te maken. Klik daartoe op een product, kies een verpakking en klik vervolgens op de tegel met het hartje. Het product én de verpakkingsgrootte van uw voorkeur staat hiermee in uw lijstje. Snel naar uw favorietenlijstje gaan? Klik daartoe op het hartje rechtsboven naast het winkelmandje. Vanuit uw favorietenlijstje is het gemakkelijk om een bestelling te maken. U klikt op het kruisje achter het product om het weer uit uw favorietenlijstje te verwijderen.

Alle theesoorten zijn in de afgelopen weken opnieuw gefotografeerd. Dat maakt dat de pagina’s in de shop er veel frisser uitzien. Daarnaast is een aantal nieuwe soorten ook op de foto gegaan; deze zullen in de komende tijd geleidelijk worden toegevoegd.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter