Drie bestsellers van Four Leaves

€0,00
Omschrijving

Welkom in de online winkel van Four Leaves, al sinds 2012 een gerenommeerde winkel voor het fameuze Parijse theehuis Maison THEODOR. Dit theehuis werd in 2002 opgericht door de Franse theetester Guillaume Leleu, een neus in de theewereld en altijd op zoek naar bijzondere plantages waar op een zuivere manier wordt gewerkt. 

THEODOR wordt geroemd om haar excellente kwaliteit, natuurzuivere producten en strenge kwaliteitscontroles. Deze bijzondere productiefilosofie proeft u terug in uw kopje thee. Op deze manier wordt een gewoon, alledaags moment wel heel bijzonder! 

Met deze verpakking bieden we u de mogelijkheid om kennis te maken met drie van onze meest verkopende smaken, waaronder twee klassieke theesoorten en één fijne kruideninfusie. Heerlijke soorten voor elk moment van de dag! Elke verpakking bevat genoeg thee om enkele malen van te kunnen proeven. We hopen dat u gaat genieten van deze kennismaking!


U kunt van dit product slechts één verpakking bestellen; u betaalt hiertoe alleen de verzendkosten. (Kiest u voor een afhaallocatie in Amsterdam, dan betaalt u niets). De online winkel selecteert voor een postverzending automatisch een brievenbuspakketje van € 3,50. Indien u een combinatie maakt met andere artikelen op deze website, zullen verzendkosten worden berekend conform de door u gekozen verpakkingen. 

Thee proeven is heerlijk, maar ik vind het belangrijk dat u leert wat voor soort product u in handen heeft. Indien u deze verpakking bestelt gaat u ermee akkoord dat u enkele informatieve e-mails zult ontvangen, waarin ik u o.m. vertel waar u op moet letten met betrekking tot de kwaliteit van verschillende soorten thee, hoe u op de beste manier uw kopje thee kunt bereiden en hoe u bitterheid van het blad kunt tegengaan. Uiteraard kunt u deze e-mails te allen tijde weer stopzetten.