Petite Ourse - A special edition

€6,60
Aantal
Omschrijving

Petite Ourse – een geparfumeerde groene thee met tinten van gember en mandarijn – maakt deel uit van een speciale editie van drie soorten, die verwijzen naar de verhalen van de sterrenbeelden. Drie sterrenbeelden, drie momenten om even te ontsnappen aan de realiteit, drie uitnodigingen om de verbeelding te prikkelen.

Kijkend naar het Noorden vinden we vinden we het bekende sterrenbeeld ‘Kleine Beer,’ met haar meest heldere ster die de Noordpool aanduidt. Vertaald vanuit het Latijn (‘Ursa Minor’) heeft dit sterrenbeeld een Griekse basis. Arcas werd door Zeus omgetoverd tot een kleine beer en werd gedoemd om eeuwig rondjes rondom de Noordpool te lopen. Vandaag de dag laten we ons met ‘Petite Ourse’ betoveren in deze groene thee met essentiële oliën van mandarijn, gember en stukjes gember, met een herinnering aan onze kindertijd en onze liefste teddy beer.

Vervolg je reis en ontdek ook de verhalen van ‘Perseus’ en ‘Phoenix.’   

Ingrediënten:    
Groene sencha thee (China), stukjes gemberwortel, essentiële oliën van gember en mandarijn, zonnebloemblaadjes, kaasjeskruid en saffloer bloem.   


 2.30 minuten      80°C (176°F)