Four Leaves biedt aan consumenten en aan bedrijven (horeca, musea, kantoren) de theeën van het exclusieve Franse theehuis ‘Maison THEODOR’ aan.

Sinds de oprichting in 2002 is het relatief jonge theehuis ‘Maison THEODOR’ uit Parijs niet onopgemerkt gebleven bij de ware theekenners. Met nauwelijks budget voor een uitgebreide reclamecampagne groeit het succes al binnen enkele jaren. In vijf tot zes jaar is het jonge theehuis al een referentiepunt voor vele anderen in de theewereld. Een eigentijdse benadering van een klassiek product en een gezonde dosis lef (sommigen noemen het zelfs brutaliteit) maakt dat THEODOR zich in slechts enkele jaren tijd een bijzondere plaats heeft weten te verwerven in de top tussen de grote klassieke theehuizen.

Drijvende kracht achter dit succes is Guillaume Leleu, ‘tea master’ en oprichter van het huis THEODOR. Als onvermoeibaar globetrotter reist hij de wereld af om de meest bijzondere tuinen voor het eigen huis te selecteren.  Beschreven als het ‘enfent terrible’ van de Parijse theewereld, schuilt er in hem een erkend professional, welke met respect naar een traditioneel product de verbinding met innovatie in de wereld van vandaag weet te maken.

De basis van het huis THEODOR bestaat uit een breed palet van aromatische theeën en onverwachte poëzie. Poëzie, omdat het ons toelaat de horizon te verleggen en onze zintuigen te prikkelen. Het leidt naar verbazing, verrassing en toont ons glimpen van het Parijse leven. Volgens Guillaume bestaan er drie essentiële elementen die geweldige thee maken: de lucht, de aarde en de mens. Thee van uitzonderlijke kwaliteit, natuurzuivere ingrediënten, de fijne details van de creatie van de kunstenaar in zijn geheime laboratorium aan de Seine. Hij stelt ons in staat om even weg te dromen en een glimlach op het gezicht te toveren… allemaal dankzij een kopje thee.