Maison THEODOR schudt het thee-universum met haar eigentijdse en  verfijnde ziel. Het huis werd opgericht in 2002, in het hart van het 17e arrondissement van Parijs (dichtbij Trocadéro) in een monumentaal 19e eeuws winkelpand. Een plek waar het de uitdaging was om opnieuw te betoveren, te voelen, de kwaliteit te beoordelen alsmede een aantal creatieve wandelingen van de zintuigen te maken.

Maison THEODOR heeft haar collectie vastgelegd in vijf kleuren: geparfumeerde zwarte thee, geparfumeerde groene thee, kruiden- en fruitinfusies, fijne kruiden en ongeparfumeerde, pure thee. Zwart, groen, roze, hemelsblauw en grijs. Een voor de hand liggende classificatie, ontworpen om aan de wens en verlangens van het moment te kunnen voldoen.

Met de rivier de Seine als getuige wordt de know-how in het atelier aangesproken. Een zoektocht naar schoonheid, betekenis en excellentie: geuren en ritme vertellen het verhaal dat zich elke dag verder bouwt rond ethische en esthetische waarden. Parijs inspireert en trekt een voortdurend uitbreidende horizon. Inmiddels al actief in dertig landen heeft THEODOR zich een wereldwijde ambassadeur van de thee “à la Parisienne” weten te maken.