Theeglas S'049 (350 ml.)

€12,95
Aantal
Omschrijving

Winkelwaarde: € 21,95  / SALE: € 12,95

Dit modern vormgegeven theeglas bevat een roestvrijstalen filter en deksel. Samen met grote broer “S’050” vormt het de absolute topper van Samadoyo. Het strakke ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat dit glas de perfecte uitstraling heeft voor het gebruik van losse thee thuis, op kantoor of in de horeca. Het ruime filter geeft losse thee meer dan genoeg ruimte om goed te laten trekken. Het theefilter is eenvoudig uit het glas te nemen om daarna op het deksel te zetten; het deksel wordt hiermee dus ook gebruikt als theetip. Een must-have voor theeliefhebbers èn mensen met oog voor design en functionaliteit.

Dit theeglas is verkrijgbaar met een transparant, goud-geel of blauw oor. Het glas is ongeveer 8,5 cm. hoog.

Samadoyo
Losse thee zetten is niet moeilijk in de theeglazen van Samadoyo. De theeblaadjes krijgen alle ruimte om hun aroma’s af te kunnen geven aan het hete water. Samadoyo maakt hoogwaardige producten van boroscilicaatglas. Traditioneel Chinees vakmanschap wordt gecombineerd met hedendaags Deens en Japans design.

Eigenschappen borosilicaatglas
Borosilicaatglas wordt ook wel “hard glas” genoemd. Dit wil niet zeggen dat het glas niet kan breken (dat kan zeker wel). Toch is het veel sterker dan regulier glas en beter bestand tegen chemische aantasting. Borosilicaatglas gaat veel beter om met hitte (kokend theewater is geen probleem) of vrieskou, ook al lijkt het glas dunner en lichter te zijn. Daarmee wordt borosilicaatglas ook wel “glas met een langere levensduur” genoemd. Ideaal voor gebruik in de keuken, op kantoor of in een cateringservice. Zowel glas als filter en deksel kunnen eenvoudig worden schoongemaakt in de vaatwasser.