Naast de verkoop van producten aan consumenten is Four Leaves ook partner voor bedrijfsmatig theegebruik. Foodbloggers, trendwatchers en horecadeskundigen zijn het er al enige tijd over eens dat kwalitatief excellente losse thee aan marktaandeel wint in de horeca. Er is een groeiende groep gasten die zelfstandig op zoek is naar betere smaak in allerhande producten, waaronder ook thee. In navolging van die trend begrijpen horecabedrijven steeds beter dat het aanbieden van meer beleving en een beter product leidt tot meer onderscheid ten aanzien van de mededingers.

Four Leaves biedt een klassiek product van hoge kwaliteit in een eigentijds jasje. Zoveel momenten zijn theemomenten. Een goede thee wordt gedronken aan het begin van de dag bij het ontbijt, wordt op tal van momenten op de dag gedronken en vormt ook de ideale afsluiting van een avondmaaltijd of als slaapmutsje. Onze theesoorten worden geschonken in een selecte categorie horeca waar smaakbeleving, sfeer en aandacht voor de gast centraal staan.

Interesse in een betere theebeleving in uw bedrijf? Maak dit dan kenbaar via een e-mailbericht aan [email protected]. We nemen daarna contact met u op om op uw gelegenheid kennis te maken met onze geweldige producten.