Verzending in Nederland

Uw bestelling kan worden verzonden in een regulier postpakket of – indien er sprake is van een kleinere bestelling – ook in een brievenbuspakket. Een brievenbuspakket heeft lagere verzendkosten dan een regulier postpakket. We trachten de verzendkosten van uw bestelling zo laag mogelijk te houden. Daarom heeft fourleaves.nl de keuze gemaakt voor verzendafhandeling via SendCloud. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een automatisch gegenereerd e-mailbericht met een Track & Trace-code, zodat u zelfstandig de voortgang van uw zending kunt volgen. Kleinere bestellingen – afhankelijk van de soort(en) thee – worden in de vorm van een brievenbuspakket naar u toegestuurd. De online shop selecteert automatisch de juiste verzendmethode voor uw bestelling.

De huidige verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • € 3,95 voor een brievenbuspakket;
  • € 6,25 voor een regulier pakket;
  • Bestellingen met een bedrag vanaf € 75,- worden binnen Nederland zonder verzendkosten naar u toegestuurd.

Afhaallocaties (Amsterdam)
Four Leaves werkt met vier afhaallocaties in Amsterdam. Indien u een afhaallocatie selecteert zal uw bestelling elke eerstvolgende vrijdag vanaf de openingsuren van de desbetreffende locatie beschikbaar zijn. (Zorgt u ervoor dat uw bestelling uiterlijk de donderdag daarvóór voor 16.00 uur is geplaatst). De bevestiging voor uw afhaalmogelijkheid (met locatie, datum en tijdstip) kunt u vinden op de factuur die u per e-mail krijgt toegezonden. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht indien u kiest voor een afhaallocatie.

Levertijd
Over het algemeen worden bestellingen per post binnen Nederland binnen één of twee werkdagen bij u geleverd. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan zullen we hierover contact met u opnemen.