De toename van de vraag naar kwalitatief hoogstaande losse thee is revolutionair te noemen. Er is een tendens dat de consument door de jaren heen steeds kritischer is geworden op de smaak, afkomst en kwaliteit van voedingsmiddelen. Mensen worden zich steeds enerzijds bewuster van wat ze in hun lichaam stoppen; anderzijds is er een trend dat een bepaalde groep mensen op zoek is naar betere smaak.

De invulling van een betere theebeleving kan sterk verschillen per locatie. Een conferentieruimte behoeft een andere aanpak dan een salon waar een ‘afternoon tea’ wordt geserveerd. In een spa wordt een andere theebeleving gevraagd dan in een bezoekersrestaurant van een museum. Thee om overdag op kantoor te kunnen drinken zal een andere selectie kunnen zijn dan de thee, die genoten wordt na een diner in een mooi restaurant.

Niet alleen de selectie zal anders zijn, ook de insteek van het product op de diverse dagdelen. Op kantoor zal een werknemer af en toe even in z’n eentje tot rust willen komen, of onder het genot van een kop thee willen bijpraten met collega’s. Of u wilt juist meer aandacht schenken aan het gastvrij onthalen van uw cliënten. In uw restaurant of brasserie wenst u wellicht een aansluiting van de theeselectie op uw specifieke keuken. We gaan graag met u het gesprek aan om te bezien hoe uw theemomenten op de beste manier ingericht kunnen worden.