U bent van harte welkom op de website van Four Leaves. Via deze website bieden wij u de hoogwaardige theeproducten van het Franse ‘Maison THEODOR’ aan, alsmede allerhande artikelen om uw theebeleving nog beter te maken (theegerei, waterkokers, theeblikken, filters, e.d.). Daarnaast bieden we u uitgebreide informatie over het juiste gebruik van uw producten, de geschiedenis van thee, achtergronden bij Four Leaves en Maison THEODOR.

Verpakkingen
In de online winkel vindt u een aantal categorieën met daarin een ruime collectie van ‘Maison THEODOR.’ We bieden hiertoe verschillende verpakkingen aan. Thee laat zich het beste bewaren in een gesloten verpakking, waarbij licht, lucht en vocht geen kans hebben om het product aan te tasten. Daarom bieden we onze thee in theeblikken aan en geschepte thee in ‘pouches.’ Deze pouches hebben een aluminium-voering (licht of lucht krijgen geen kans), zijn hersluitbaar en worden door ons volledig geseald. Daarmee blijft uw product een lange tijd vers en blijft de smaak optimaal bewaard.

(Voorbeeld van een pouch)

Beschikbaarheid
In de productoverzichten ziet u in één oogopslag of het betreffende blikje al dan niet beschikbaar is. (Indien niet beschikbaar is het blikje niet afgebeeld naast de afbeelding van de thee zelf). Indien dit gewenst is verwijzen we u naar een selectie van de officiële lege THEODOR-blikjes, die we in onze winkel voeren. (Deze vindt u onder ‘Accessoires’).


(Voorbeeld van "blikje beschikbaar" en "blikje niet beschikbaar")

Mocht u vragen hebben, neem dan vooral contact op via één van onze kanalen.

Veel (thee)plezier toegewenst bij Four Leaves!