Online betalen
Mollie is partner voor betalingen op Fourleaves.nlEen veilige betaalomgeving
Niet alleen de betaalomgeving, maar de gehele website fourleaves.nl is versleuteld volgens de SSL-technologie (secure socket layer). Hiermee wordt al uw persoonlijke informatie gecodeerd tijdens uw bezoek, bij het vastleggen van uw bestelling en bij het versturen van uw betaling naar onze betalingspartner. SSL is een industrie-standaard die wordt ondersteund door de meeste populaire webbrowsers.

Bij Four Leaves kunt u op de volgende manieren betalen: 

        
Fourleaves.nl ondersteunt de drie bekendste creditcards waarmee online aankopen kunnen worden gedaan. Feitelijk doet u hiermee een directe betaling aan fourleaves.nl, maar in de praktijk zult u zelf pas enige tijd achteraf uw aankopen verrekenen met uw betaalrekening.


PayPal is een online betaalsysteem dat fungeert als intermediair voor uw betaling tussen fourleaves.nl en uzelf. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig dat is gekoppeld aan uw creditcard of betaalrekening. Voor een betaling met behulp van PayPal wordt een toeslag van € 0,35 in rekening gebracht.


iDeal is de Nederlandse standaard voor het verrichten van online betalingen. Indien u internetbankieren heeft bij één van de deelnemende banken, kunt u betalingen verrichten zonder u hier vooraf voor aan te moeten melden. De deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, bunq, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Bitcoin is een vorm van "cryptovaluta" (ofwel: virtueel geld). Uw transactie wordt d.m.v. netwerk nodes geverifieerd via onze payment provider mollie.com.  


Via een SEPA-bankoverschrijving maakt u het bestelbedrag eenvoudig over vanuit uw eigen bankomgeving.