Perseus - A special edition

€12,25
Aantal
Omschrijving

Perseus – deze geparfumeerde zwarte thee met smaaktonen van voornamelijk citrus – maakt deel uit van een speciale editie van drie soorten, die verwijzen naar de verhalen van de sterrenbeelden. Drie sterrenbeelden, drie momenten om even te ontsnappen aan de realiteit, drie uitnodigingen om de verbeelding te prikkelen.

In de noordelijke richting vinden we het sterrenbeeld ‘Perseus,’ naar de halfgod uit de Griekse mythologie. Hij werd geboren en groeide op in het geheim. Hij redde en trouwde zijn Andromeda (gevangene van een zeemonster) en werd uiteindelijk door zijn vader Zeus aan het firmament geplaatst als een sterrenbeeld.

Het verhaal van Perseus vertellen we vandaag door de heerlijk frisse smaaktonen van yuzu, bergamot en het zoete van pruim, op basis van deze Chinese zwarte thee, licht besprenkeld met immortelle-bloem. Smaken van geheim en mysterie. 

Vervolg je reis en ontdek ook de verhalen van ‘Petite Ourse’ en ‘Phoenix.’

Ingrediënten:    
Melange van zwart thee (China, Sri Lanka), essentiële oliën van bergamot, yuzu, pruim, stukjes wortel, sinaasappelschil en immortelle bloem. 


 4.30-5 minutes      90°C (194°F)