Citrus Sonata

€5,95
Aantal
Omschrijving

Ontdek de harmonie van smaken in onze betoverende melange, 'Citrus Sonata' - een symfonie van verfijnde zwarte theeën uit het weelderige Sri Lanka, verweven met de frisse tonen van sappige citrussmaken.

Stel je voor: een meesterwerk van aroma's, waar elke slok een nieuwe noot toevoegt aan het muzikale palet van je smaakpapillen. Laat je verleiden door de zoete serenade van rijpe sinaasappels, de pittige cadans van citroenschil en de subtiele echo's van bergamot die dansen op je tong. Net als een perfect uitgevoerde sonate, is elke kop 'Citrus Sonata' een meeslepende ervaring die je zintuigen betovert en je geest verheft. Of je nu de dag begint met een bruisende crescendo of tot rust komt met een kalme adagio, deze thee is de perfecte metgezel voor elk moment van de dag.

Laat jezelf onderdompelen in de melodieuze wereld van 'Citrus Sonata' en ontdek de magie van muziek en thee, verenigd in een enkele harmonieuze compositie. Laat je hart zingen en je geest oplichten met elke zalige slok. Kom en beleef de symfonie van smaken met 'Citrus Sonata' - jouw eigen privéconcert in een kopje thee.

Ingrediënten:
Melange van zwarte theeën uit Sri Lanka, essentiële oliën uit bergamot, sinaasappel en citroen, met goudsbloem en stukjes sinaasappel- en citroenschil. 

3-4 minuten      85°C (185°F)