J.C. Absolu Oolong

€9,50
Aantal
Omschrijving

‘Jardin de Creation Absolu Oolong’ neemt u mee op een reis van creatie, op zoek naar de grens tussen mens en natuur. In de eerste plaats bevat deze natuurlijk geparfumeerde thee een essentiële olie uit perzik, als symbool van creatie. Daarnaast geeft de lotusbloem een frisheid gelijkend op die van ochtenddauw, of de koelheid van een voorjaarsregen. De diepte van deze heilige waterbloem verbindt alle andere ingrediënten.

De zoet-frisse smaak van peer vormt het hart van deze creatie. De sappige smaaktonen van peer komen van nature voor in oolong thee, welke ons als drinker prachtige ronde fruitige en bloemige smaken geeft. Soms komen de mooiste verhalen voort uit een ontmoeting. Een ontmoeting tussen de natuur en de mens, tussen een creatie en haar publiek, tussen inspiratie en voortgang…. tussen u en ‘J.C. Absolu Oolong.’  

'J.C. Absolu Oolong' werd op 30 april 2015 groots gepresenteerd in het 'Palais de Tokyo' in Parijs. Een blog (in het Frans) over deze presentatie is HIER te vinden. 

Ingrediënten:    
Tie Guan Yin oolong thee (China), goji bessen, essentiële oliën van peer, perzik, lotus, safflower bloem, witte korenbloem.  


 2.30 minuten      75°C (167°F)