Place des Vosges

€5,95
Aantal
Omschrijving

Place des Vosges – ook wel het ‘Vogezenplein’ genoemd – is het oudste plein in Parijs, gesitueerd in de wijk ‘Le Marais.’ Het plein werd aangelegd in 1604 toen Koning Hendrik IV er een koninklijke paviljoen liet bouwen. Na zeven jaar was het plein voltooid en kreeg het de naam ‘Place Royale.’ Het plein is omgeven door bijna veertig huizen, allemaal opgetrokken uit rode steen met sierlijke bogen.

Levendig en prachtig gebalanceerd – als het plein zelf – is onze ‘Place des Vosges’ een fruitige infusie, van nature cafeïnevrij, met zoete bessen, bloesem en een hint van hibiscus. Een heerlijk theemoment om even stil staan in verbeelding en harmonie.

Melange ‘Place des Vosges’ vat de essentie van het plein in een heerlijke, rijke fruitinfusie. Al vanaf de 16e eeuw is ‘Le Marais’ een verzamelplaats van adel, kunstenaars, artiesten en verliefde stelletjes, die in de smalle straatjes van deze wijk een inspiratie zochten voor herinnering, hoop, waardering en verbinding.

Ingrediënten:
Fruitinfusie uit stukjes appel, stukjes papaja, gedroogde krenten, vlierbessen, zwarte bessen, stukjes framboos, stukjes aardbei, hibiscus, zonnebloemblaadjes, blauwe korenbloem.

6-8 minuten     90°C (194°F)