Thé du Roi

€8,45
Aantal
Omschrijving

Een unieke combinatie van eigenschappen die samenkomt in een kopje thee, boordevol antioxidanten. Het idee om deze combinatie van oolong thee en ginsengwortel te maken is ooit ontstaan in China, met name om de gezondheidsvoordelen van beide ingrediënten te combineren. Ginseng Oolong thee werd al snel populair en verspreidde zich ook naar andere delen van Azië en – uiteindelijk – naar de rest van de wereld.

Deze heerlijke drank staat bekend om z’n veronderstelde gezondheidsvoordelen, waaronder een boost van energie, verbetering van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Onze ‘Thé du Roi’ wordt geproduceerd in de provincie Nantou, in het hart van het meest bergachtige gebied in Taiwan. De licht-geoxideerde oolong thee wordt doordrenkt met gemalen ginsengwortel en vervolgens gedroogd, wat leidt tot een opvallend uiterlijk van grijs-groene steentjes.

Ginseng Oolong heeft een citroengele infusie en zoete en frisse smaaktonen die goed te omschrijven zijn als aards met lichte tinten van venkel en zoethout en een enigszins romig zoet mondgevoel met de aangename aanhoudende nasmaak van ginseng.

Ingrediënten:
Lichte oolong thee (Taiwan), geïnfuseerd met ginsengwortel.

4-5 minuten      85°C (185°F)